Braderie Cité plechtig geopend in de feesttent

Print

Berkenbos

Heusden-Zolder - Marleen Bongaerts, voorzitster van winkelcentrum Cité, opende plechtig de 63ste Braderie op de Koolmijnlaan. In haar toespraak wees de voorzitster op enkele veranderingen binnen het Braderieconcept. Schepen Jeanne Prikken vertelde dat de Koolmijnlaan kenmerkend was voor een heel groot aanbod van winkels en producten. Van de kleine kruidenierszaak tot het grote doe-het zelf zaak. En je kan Turks of Italiaans eten tot koffie en taart bij de lokale bakkers.

De eerste editie van de Strikskesparty tijdens de Braderie in de tent op de Koolmijnlaan was geslaagd. Er was heel wat publiek komen opdagen en rond middernacht was deze feesttent volledig volgelopen.

Braderie Cité heeft zondagnamiddag een massa volk mogen ontvangen. Vooral mede het mooie weer kwam er wel duizende mensen op de Koolmijnlaan een kijkje nemen. Moet ook zeggen dat de organisatie weer voor prachtige straatanimatie had gekozen dit jaar. Buiten de Braderienacht Historic waren er een kinderboerderij aanwezig, de vespaclub kwam op bezoek, er waren clowns,en andere straatanimatie aanwezig.

De Braderie Cité op de Koolmijnlaan kende dan toch weer een opvallende hoogtepunt dit jaar met de terugkomst van de Braderienacht Heusden Historic want de 75 voertuigen waren aanwezig, en velen reden zelfs mee voor de zoektocht.  Na afloop werden de winnaars gehuldigd in de feesttent.
1. Wagen nr 70 Dirk Dekens
2. Wagen nr 65 Hans Calcius
3. Wagen nr 64 Jo + Frans Mondelaers

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio