Harmonie op studieweekend aan zee

Print
Harmonie op studieweekend aan zee

Foto: Nele Maris

Alken - Van vrijdag 25 september tot en met zondag 27 september trok de Harmonie Sint-Aloysius Alken op studieweekend naar Oostende. Dit naar aanleiding van de Vlamo-orkestwedstrijd waar ze in november aan zullen deelnemen.

Op vrijdagavond vertrokken we vanuit Alken richting Oostende. Daar aangekomen konden we nog genieten van een warme maaltijd waarna ieder naar eigen smaak zijn vrije tijd kon invullen.

Zaterdagmorgen om 9u was de eerste repetitie waar iedereen klaar was om erin te vliegen. Tegen zaterdagnamiddag konden we al heel wat nieuwe muziek spelen. Na het avondmaal was er tijd voor ontspanning en dit in de vorm van een quiz voor alle generaties. Jong en de al wat oudere moesten samen in teamverband de opdrachten volbrengen om zo uit te maken wie het sterkste team was.

Zondagvoormiddag lieten we dan aan de hotelgasten horen wat we gerepeteerd hadden, ook reeds gekende muziek kwam aan bod. En als we de hotelgasten mogen geloven, was het een zeer geslaagd concertje. We kijken alvast uit naar de volgende editie.

Ben je nieuwsgierig naar wat we allemaal deden, ga dan zeker naar onze website waar je een uitgebreid verslag vindt met de bijhorende foto’s.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio