OKRA besteedt aandacht aan lichaam en geest

Print
Sint-Truiden - OKRA Sint-Truiden is al sedert begin september gestart met een wekelijkse yogales. Meer dan twintig senioren komen elke maandagochtend samen om een uurtje aan hun lichaam en hun geest te werken.

Naar het schijnt is een uurtje yoga beter dan vele pilletjes. Met die gedachte in het achterhoofd is OKRA Sint-Truiden een maand geleden gestart met een wekelijks uurtje yoga in de Volksmacht, elke maandagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur. Meer dan 20 moedige mannen en vrouwen komen er het drukke weekend verdringen om tot rust te komen en tevens ook alle mogelijke spieren en gewrichten te activeren.
In oktober zullen deze lessen echter doorgaan in CC De Bogaard, in de danszaal, ook elke maandag van 10.00 uur tot 11.00 uur. “Vanaf november proberen we opnieuw de Volksmacht, als het stof daar wat is gaan liggen. In oktober is er yoga op 5, 12, 19 en 26 in De Bogaard, in november op 9, 16, 23 en 30 weer in de Volksmacht en in december op 7,14 en 21. Voor deze 11 lessen vragen we 20 euro. We laten evenwel slechts 20 mensen toe, want meer plaats hebben we echt niet! We willen het ook nog een beetje comfortabel houden voor de sportievelingen”, aldus André Smets van OKRA Sint-Truiden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio