Celebs

Vriendin Jim Carrey is overleden

Print
Vriendin Jim Carrey is overleden

Foto: *

Cathriona White, make-upartieste en vriendin van de bekende acteur Jim Carrey, is op 28-jarige leeftijd overleden. Volgens verschillende bronnen zou het om zelfdoding gaan.

White, die uit Ierland kwam maar in Los Angeles woonde, werd maandagavond dood aangetroffen in haar woning. De politie vond haar  na een telefoontje van ongeruste vrienden. Vorige week had White nog een verontrustende tweet de wereld in gestuurd. 'Ik meld me af op Twitter, ik hoop dat ik een licht was voor mijn naasten en geliefden'.

Ze werkte als make-upartieste en was de vriendin van de bekende Hollywoodacteur Jim Carrey. De twee werden voor het eerst een koppel in 2012, maar gingen enkele maanden daarna opnieuw uit elkaar. In mei van dit jaar zouden ze elkaar opnieuw gevonden hebben, maar volgens sommige bronnen liet White een afscheidsbrief na waarin ze ook zou gezegd hebben dat ze de relatie verbroken had.

De acteur laat weten ‘als door de bliksem getroffen’ te zijn. ‘Ik ben geschokt en diep getroffen door het overlijden van mijn liefste Cathriona. Ze was een aardige en delicate Ierse bloem, te gevoelig voor deze wereld, voor wie geliefd zijn en liefhebben alles was wat telde.’

 

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

Niet te missen