Eerste- en tweedejaars van het Biotechnicum nemen deel aan de scholenveldloop in Kaulille

Print
Eerste- en tweedejaars van het Biotechnicum nemen deel aan de scholenveldloop in Kaulille

Foto: Dries Janssen

Bocholt - Op 24 en 25 september vond de jaarlijkse veldloop in Kaulille weer plaats. Ook het Biotechnicum liep dit jaar weer mee.

Donderdag mochten de leerlingen van het tweede jaar aantreden en vrijdag was het dan de beurt aan die van het eerste jaar. De jongens en meisjes konden zich meten aan elkaar en strijden voor de “snelste leerling” van het Biotechnicum. Bij de meisjes van het eerste jaar kwam Elias Celien als eerste over de eindmeet gevolgd door Jana Goossens en Fleur Hendriks. Bij de jongens van het eerste jaar won Senne Geurts de gouden medaille, zilver en brons waren voor Roy Steutelings en Wout Desloovere. De overwinning bij de meisjes van het tweede jaar ging naar Bieke Stinkens, op 2 en 3 volgden Daantje Verwimp en Jirke Hermsen. De strijd bij de jongens van het tweede jaar werd gewonnen door Girben Schetz, de twee directe achtervolgers waren Arnoud Parren en Mathijs Visser.
Proficiat aan de laureaten, jullie hebben dat zeer goed gedaan. Omdat deelnemen belangrijker is dan winnen willen wij al de leerlingen van de eerste graad heel erg bedanken voor hun goede inzet, jullie hebben dat schitterend gedaan.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio