FM Goud live vanop de Vrije Markt Houthalen

Print

Foto: Michel Vanderfeesten

Houthalen-Helchteren - De Vrije Markt in Kelchterhoef Houthalen behoeft geen voorstelling in de regio. Wekelijks lokt de markt op zondag honderden bezoekers uit de regio, maar ook van verder weg. Op zondag 11 oktober loont een bezoekje aan de Vrije Markt meer dan ooit de moeite.

"FM Goud zal de hele dag voor muzikale animatie zorgen", aldus radiobaas Michel Vanderfeesten. "Dit naar aanleiding van het tweejarig bestaan. Tussen 12 en 16 uur zenden we live uit vanaf de Vrije Markt. Er zijn - naar wekelijkse gewoonte - drie tombola-momenten waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Wij zullen die animeren. Daarnaast mogen we onder de aanwezigen ook nog eens een splinternieuwe tablet en een nagelnieuwe fiets verloten. Ook kinderen zijn graag geziene gasten in de overdekte Vrije Markt en in het aanbod worden ook zij niet vergeten. Er is een draaimolen en sinds kort ook een springkasteel. Beiden zullen op zondag 11 oktober helemaal gratis zijn."

FM Goud mag 100 duotickets weggeven voor 11 oktober! Wil je met partner op de gastenlijst? Mail dan even naar redactie@fmgoud.be.

Met 54.470 regelmatige luisteraars is FM Goud de best beluisterde regionale radio van Limburg. In Houthalen hoor je de uitzendingen op FM 107.7 en via www.fmgoud.be.

Info: www.vrijemarkthouthalen.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio