Gezellige 10de editie van de Eerlijke Quiz

Print
Lommel - Op vrijdag 25 september werd in de Moffel het startschot gegeven van het nieuwe quizseizoen met de 10de editie van de Eerlijke Quiz. Er namen een dertigtal ploegen deel.

Het Nicaraquacomité had hun best gedaan om van deze jubileumeditie van de Eerlijke Quiz weer een leuke quizavond te maken. De opbrengst van deze quiz gaat naar het ontwikkelingswerk van dokter Toon Bongaerts. De Quiz bestond uit 8 ronden. Tijdens de pauze werd er ook een memoryspel gespeeld als onderdeel van de quiz.
"In onze quiz zijn enkele vragenreeksen die gelinkt zijn aan Derde Wereldlanden en over solidariteitsorganisaties. Op de quiz zijn er producten van de Wereldwinkel te verkrijgen. Ook de eerste prijs wordt geschonken door de Wereldwinkel. Maar ook gewone quizvragen over muziek, sport, geschiedenis,... komen aan bod", vertelt de organisatie. "Dit jaar hebben we een speciale vragenronde over de 9 voorbije quizzen. Ronde 5, de medleyronde is gemaakt door de Nicaraguajongeren."
De winnaars van deze jubileumeditie van de Eerlijke Quiz werden Annie’s Angels, een groep leerkrachten van WICO-campus St.-Jozef in Lommel.
 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio