Nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Patro Eisden MM

Print

Foto: EDGARD BRONCKAERS

Eisden

Maasmechelen - Met Club Brugge had Patro Eisden Maasmechelen, na Anderlecht vorig seizoen, weer een hoofdvogel afgeschoten in de Beker van België. Net als tegen Anderlecht moest men de vips (ca. 300) in twee mooi ingerichte lokalen ontvangen.

Nadat de vips door de hostessen van ST-Pomotions naar hun plaats werden geleid, mochten ze genieten van een heerlijk diner. Nadien zorgden Juulke en de mascotte (de Kompel), samen met de dames van ST-Promotions ervoor dat het publiek opgewarmd werd. Ook al ging de wedstrijd verloren, het was weer een hoogtepunt in de geschiedenis van Patro Eisden MM.

Tijd om een stickerboek van Patro Eisden MM voor te stellen. Onder het motto 'K. Patro Eisden MM in the picture', zal Patro in dit album van de jeugdspelertjes lokale helden maken. De geschiedenis, het eerste elftal, beloften, jeugdploegen, begeleiders, trainers, vrijwilligers, supporters en bestuursleden zullen een verdiende plek bekomen in het stickerboek met 450 stickers.
De boeken zullen in november gratis uitgedeeld worden, vanaf dan kan jong en oud aan de slag om de stickers te verzamelen.
Naast de kantine van K. Patro Eisden MM zullen eventuele andere verkooppunten later bekend gemaakt worden.
Een pakketje met 6 stickers kan je kopen aan de prijs van 1 euro. Er zullen regelmatig ruilnamiddagen georganiseerd worden, datums zullen op een later tijdstip kenbaar gemaakt worden.
De actie loopt vanaf november tot op het einde van januari. Is het boek dan nog niet volledig, dan kunnen er nog 40 prentjes ingeruild worden voor stickertjes die ontbreken. Dit is volledig gratis


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio