Zilver en brons op het Nationaal ponytornooi voor ponyclub St.-Laurentius

Print
Zilver en brons op het Nationaal ponytornooi voor ponyclub St.-Laurentius

Foto: EDIT MEUWIS

Hamont-Achel - Afgelopen zondag vond het Nationaal ponytonooi van de LRV plaats in Brakel. De ponyclub van Hamont was héél fier dat we met 5 wedstrijdruiters geselecteerd waren om aan dit groot evenement te mogen deelnemen als afsluiting van het wedstrijdseizoen. We mochten ook met ons mooie viertal deelnemen. De deelname aan het Nationaal ponytornooi is voor onze ruiters en pony's al een mooie beloning voor de gedreven inzet tijdens het afgelopen jaar. Als we dan ook nog met medailles naar huis mogen komen, zijn we natuurlijk super trots.

Michelle Leyssen behaalde een zilveren medaille met Bunzer met dressuur in DB1. Zenya Korsten behaalde een bronzen medaille met Didi met dressuur in BB2. Met het viertal behaalde we een mooie zesde plaats. Emma Koolen mocht ook deelnemen met springen met Utah in DBeginnelingen. Ze sprong veelbelovend vlot door het springparcour, maar had helaas 2 weigeringen bij de voorlaatste sprong, waardoor ze werd uitgesloten. Bij de individuele dressuur werd ze dertiende in DB1. Loes Van Samang behaalde een achtste plaats met Jessy in DB2 met dressuur. Een dikke proficiat aan onze ruiters.
Ook op het provinciaal tornooi van 12 september hadden onze ruiters verschillende medailles behaald. Zenya Korsten werd provinciaal kampioen met Didi met dressuur in BB2 en behaalde een vijfde plaats met Faristo in BB1. Met ons viertal konden we ook de provinciale kampioenstitel bemachtigen. Michelle Leyssen behaalde een zilveren medaille met Bunzer met dressuur in DB1. Emma Koolen sprong een foutloos parcour met Utah in Dbeginnelingen. Sien Van Samang behaalde met springen een derde plaats van stijl in Beginnelingen met Vliegertje, en een zesde plaats met dressuur in BB2.
Na een geslaagd seizoen krijgen onze pony's en ruiters enkele weken een welverdiende rust om eind oktober weer vol enthousiasme van start te gaan.


Op de foto zien we van links naar rechts: Emma Koolen met Utah, Michelle Leyssen met Bunzer, Loes Van Samang met Jessy, Zenya Korsten met Didi, Sien Van Samang met Vliegertje en commandant Peter Van Samang


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio