'Hechte vriendschap tussen Dries en Guus is maar schijn'

Print
'Hechte vriendschap tussen Dries en Guus is maar schijn'

Foto: SvDi

Hasselt - Het is nog steeds niet duidelijk wat Dries Nuitten, maître van ‘Asparaguus’, vorige week precies bezield heeft om de hele inboedel van de zaak kort en klein te slaan. Maar het was niet de eerste keer dat Dries door het lint ging, zegt zijn voormalige manager. ‘En die hechte vriendschap van Dries en Guus was ook maar schijn’, klinkt het in Dag Allemaal.

Restaurant Asparaguus zal niet meer heropenen in de Hasseltse discotheek Versuz. Het management van de discotheek wil nog samenwerken met kok Guus Coppens, maar zakenpartner Dries Nuitten is niet meer welkom . Hij sloeg vorige week in een vlaag van woede de inboedel van het restaurant kort en klein. Sindsdien is Dries ondergedoken bij zijn vriendin, actrice Laura Verlinden.

Niemand weet voorlopig wat Dries bezield heeft om zijn zaak zo te vernielen. In de wandelgangen worden de woorden ‘drank en drugs’ in de mond genomen, maar daar is voorlopig geen bevestiging van. Al verbaast het nieuws over een agressieve Dries niet, zegt de voormalige manager van Dries en Guus. ‘Ik heb al van in het begin voorspeld dat het fout zou aflopen. Het is niet de eerste keer dat Dries door het lint gaat’, zegt Jan De Nil in Dag Allemaal.

Hotelkamer

Volgens de voormalige manager stonden Guus en Dries vlak na de finale van ‘Mijn Pop-uprestaurant’ al eens neus aan neus. Guus had die avond zijn nieuwe vriendin aan het publiek getoond. Dries kon niet verkroppen dat alle aandacht naar zijn vriend ging, beweert De Nil. ‘’s Anderendaags is er een serieuze ruzie geweest, waarna Dries zijn hotelkamer kort en klein geslagen heeft.’

Ook bij de hechte vriendschap tussen het duo heeft De Nil vragen. ‘Die kameraadschap van Dries en Guus dat was maar schijn. Mensen zien dat graag, dat heeft hen ook de overwinning opgeleverd.’

Lees ook: