Zoveel kost de nieuwe iPhone en vanaf deze dag kan je 'm in België kopen

Print
Zoveel kost de nieuwe iPhone en vanaf deze dag kan je 'm in België kopen

Foto: belga

De iPhone 6s en de iPhone 6s Plus zijn onderweg naar ons land. Nog 11 keer slapen en je kan hem kopen in goud, zilver, spacegrijs en het nieuwe roségoud. Een kleine domper op de feestvreugde is toch wel het stevige prijskaartje. Het goedkoopste model kost je 749 euro.

Vanaf 9 oktober is het dus zover: dan liggen de iPhone 6s en de iPhone 6 Plus in de winkelrekken. De normale winkelprijs voor een 6s met een geheugen van 16 GB bedraagt 749 euro, voor het model met 64 GB zal je minstens 859 euro moeten neerleggen en voor de versie met 128 GB geheugen ben je zeker 969 euro kwijt.  Voor de iPhone 6s Plus betaal je respectievelijk 859, 969 en 1.079 euro. Behoorlijk gepeperd prijsje dus maar vermoedelijk gaan ze weer als zoete broodjes over de toonbank.

Vanaf 9 oktober kan je ook je nieuwe iPhone reserveren via de website van Apple. Je kan hem dan daarna oppikken in de Apple Store. Veel af van de beschikbaarheid want in onze buurlanden vliegen de iPhones de deur uit. Apple liet in een persbericht zelfs weten dat nog geen enkel Apple product zo goed verkocht in het eerste weekend van lancering.