Celebs

Eerste paparazzifoto’s van prinses Charlotte opgedoken

Print

Ondanks alle verzoeken van prins William en zijn echtgenote Kate om géén stiekeme foto’s te nemen van hun kinderen, zijn nu toch de eerste paparazzifoto’s opgedoken van hun dochtertje prinses Charlotte. Het Australische tijdschrift Woman’s Day lapte alle regels van Kensington Palace aan zijn laars, en kiekte Charlotte met een telelens.

De laatste keer dat prinses Charlotte in het openbaar verscheen was tijdens haar doop op 5 juli. Prins William en hertogin Kate vinden het belangrijk dat de media op een afstand blijven, en brengen daarom vaak zelf foto’s van hun kroost naar buiten. Zo kregen de media vorig jaar schattige foto’s van prins George zijn eerste verjaardag, of familiefoto’s tijdens het doopfeest.

Het Australische tijdschrift Woman’s Day vond de foto’s duidelijk onvoldoende, en stuurde één van zijn paparazzi af op de kinderen van prins William. Een fotograaf maakte vervolgens een foto van prins George en prinses Charlotte samen met hun nanny. De foto is niet bijster scherp, maar wat opvalt is dat het kleine prinsesje haar donkere haren geruild heeft voor blondere exemplaren. Krijgt ze dan toch meer de look van papa William?

Niet te missen