Limburgse Anouk Matton reist wereld rond met Dimitri Vegas & Like Mike

Anouk Matton uit Leopoldsburg is naast model ook dj. Haar set op Tomorrowland werd ook opgemerkt door de succesvolle dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike, waarop ze de 23-jarige schone deerne onder hun vleugels namen. De vrouw is zelfs de eerste vrouwelijke dj die onder hun platenlabel een lied mag uitbrengen.

mige

Dit weekend zal ze haar verschijning maken op Tomorrowworld, waarna Matton afreist naar Italië, de Dominicaanse Republiek, Guatemala en Abu Dhabi. ‘De eerste song die groeide uit mijn demo’s die ik de broers bezorgde komt dit jaar nog uit via hun label. Een hele eer. En tevens een enorme kans om dit avontuur onder hun vleugels te mogen starten’, vertelt Matton in Het Laatste Nieuws.

‘Ik kan natuurlijk alle clubs in Antwerpen en Brussel afschuimen, maar dat doe ik liever niet. Ik probeer mezelf liever een beetje exclusief te houden. De dj-wereld is hoofdzakelijk mannelijk, maar dat schrikt me niet af. In de backstage stap ik zelfs op de grote sterren af om me voor te stellen. Al heb ik soms wel een klein beetje alcohol nodig om me over de drempel te helpen.’

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio