Ex-Lommelaars Trossard, Regales en Cerigioni nekken United

Print
Ex-Lommelaars Trossard, Regales en Cerigioni nekken United

Foto: Dick Demey

Voor Lommel United zit het bekeravontuur er op. De Noord-Limburgers werden op het veld van Oud-Heverlee Leuven genekt door hun ex-spelers. Zo scoorden ex-Lommelaars Cerigioni (2x) en Regales samen drie keer voor de thuisploeg. Scheelen en Bertjens scoorden voor Lommel, maar gelijkmaken lukte niet meer.

Na amper zes minuten moest United al achtervolgen toen Cerigioni een assist van Trossard voorbij doelman Pirard trapte. Op het halfuur kwam groen-wit dan toch langszij. Wouter Scheelen vuurde een kanonskogel af en klopte zo de Leuvense doelman. Lang kon Lommel echter niet van die treffer genieten want nog voor de pauze legden Cerigioni en Regales de wedstrijd in een beslissende plooi: 3-1.

Kort na de pauze bracht Christophe Bertjens opnieuw een beetje spanning in de wedstrijd: 3-2. Daarna kregen beide ploegen nog enkele goede mogelijkheden. Zo trapte Leandro Trossard voor Leuven tegen de dwarsligger en schoot Brandon Deville in de absolute slotfase dé kans op de Lommelse gelijkmaker onbesuisd over.