Alice on the roof + Soldier's Heart op Decibelz

Print
Alice on the roof   Soldier's Heart op Decibelz

Foto: Kris Steegmans

Neerpelt - Decibelz is er in geslaagd om een van dé revelaties van 2015 te strikken. Na haar geslaagde passage op Pukkelpop, waar ze moeiteloos de complete Castello inpakte, zal de jonge Waalse op 10 oktober op het Decibelz podium in Neerpelt staan.

Het begint allemaal in het jaar 2013 voor Alice. Ze schrijft haar eerste nummers en stuurt eind 2014 haar demo (met onder meer de prachtige cover van 'Princes' van Oscar and the Wolf) op naar Tim Bran, de man achter onder andere Londen Grammar, La Roux en KT Tunstall. De Londenaar is laaiend enthousiast en biedt haar prompt een contract aan. Haar unieke stem wordt vergezeld van een subtiele mix van sfeervolle pop en elektronische muziek met synths.

In Wallonië en Frankrijk is ze reeds een ster. Momenteel valt ook Vlaanderen als een blok voor haar. Afgelopen zomer nog een van dé revelaties op Pukkelpop en binnenkort in een hopeloos uitverkochte AB. Snel tickets regelen is dus de boodschap wat betreft dit extra concert van haar. Voorlopig het enige in Vlaanderen nog voor dit jaar.

De support wordt verzorgd door nog zo'n steengoede band: Soldier's Heart. Na hun tournee in Japan, het spelen in het voorprogramma van oa. dEUS en Balthazar en hun Pukkelpop 2015 passage, komen ze maar al te graag nog eens naar Neerpelt. Alice on the roof én Soldier's Heart, dat wordt een must-see/hear op 10 oktober daar in Neerpelt.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio