Victoria Beckham plast in broek na bonte avond

Print
Victoria Beckham plast in broek na bonte avond

Foto: Photo News

De kledingwinkel van Victoria Beckham in Londen was dinsdag een jaar open. En dat werd uitbundig gevierd. Zo overmatig zelfs dat de avond in mineur eindigde voor de voormalige Spice Girl.

Rond 2.40 uur vertrok het koppel naar huis. Victoria Beckham moest ondersteund worden door haar man omdat ze amper op haar benen kon staan. Een opmerkelijke fotograaf keek achteraf verbaasd op toen hij zijn geschoten foto’s een laatste maal bekeek.

Het kruis van mevrouw Beckham vertoonde namelijk een donkere natte plek. Een gevolg van een bonte avond of een probleempje in de onderste gelederen? Dat is niet geweten, maar haar man kon er allerminst om lachen. Met een blik op onweer zeulde David Beckham zijn ega naar de wagen.

De voormalige Spice Girl repte achteraf met geen woord over het ongelukje. Op Twitter deelde ze tal van dankbetuigingen aan de aanwezigen, waaronder topmodel Naomi Campbell. Ook meldde ze dat ze “ongelooflijk veel plezier beleefde aan het feest”. Een dag later zal het plezier ongetwijfeld zijn vervangen door een stevige kater.