‘The Sky is the Limit’ strikt nieuw gezicht

Print

Archiefbeeld Veerle Smet Foto: Stefaan Van Hul

Reportagemaker Peter Boeckx mag een nieuwe naam toevoegen aan zijn lijstje voor het derde seizoen van ‘The Sky is the Limit’. De tuin - en landschapsarchitecte Veerle Smet (36) maakt er namelijk binnenkort haar opwachting.

Smet, een hardwerkende moeder met één dochter, timmert al jaren aan haar eigen interieur - en exterieur-imperium ‘Allé Lou’. ‘Ik ontwerp exclusief design en kom zo vaak terecht in een besloten wereld’, vertelt de tuinarchitecte. En in die besloten wereld, daar vinden ook vaak feestjes plaats waar je als gewone gast niet zomaar binnen raakt. ‘Dat gaat van grote fashion-events tot selecte feestjes op het dek van een privé-boot. Maar dat maakt het leven plezant’, zegt de tuinarchitecte. Door die feestjes staat ze ook in het telefoonboek van de allergrootsten. ‘Maar over de identiteit van mijn klanten communiceer ik niet zo graag.’

Veerle Smet is overigens niet de eerste naam die al bekend raakte voor het nieuwe seizoen van ‘The Sky Is The Limit’. Zo zal Willy Naessens opnieuw te zien zijn en maken we ook kennis met het dj-duo 2Empress.