Vurige start voor het culturele jaar in Dilsen-Stokkem

Print

Foto: Gabriëlla van Grootel

Elen

Dilsen-Stokkem - Op zaterdag 19 september organiseerde de afdeling welzijn – vrijetijd – cultuur (WVC) de opening van het culturele seizoen 2015-2016 onder de noemer 'Vuur in Cultuur'. Opzet van de avond was om het rijke culturele leven van de stad in de kijker te zetten en zo de vonk voor cultuur te doen overslaan.

De ruim 200 aanwezigen konden in het nieuwe Ontmoetingscentrum in Elen genieten van optredens van verenigingen De Herbloeiende Stock Stokkem, Volkskunstgroep De Passerelle Lanklaar, Harmonie Elen, Schutterij Rotem en K!DI-koor Dilsen, afgewisseld met een plezante reportage over cultuur in al zijn facetten. Enkele leerlingen van de afdeling Woord van de Kunstacademie praatten de avond op een humoristische wijze aan elkaar.
Met een drankje werd gezellig nagepraat op het sfeervol ingerichte terras van het ontmoetingscentrum en maakten enkele aanwezigen reeds hun keuze uit de programmabrochure voor het komende culturele jaar. Meer informatie over het cultuuraanbod of het verenigingsleven van stad Dilsen-Stokkem te verkrijgen bij de afdeling welzijn – vrijetijd – cultuur (WVC).


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio