Celebs

Adopteren Brad en Angelina een zevende kindje?

Print
Adopteren Brad en Angelina een zevende kindje?

Foto: pn

Het gonst van de geruchten dat Brad Pitt en Angelina Jolie hun gezin binnenkort zullen uitbreiden. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online wil het Hollywoodkoppel een Syrisch kindje adopteren.

Een bron zegt aan de site dat de 39-jarige Jolie tijdens een bezoek aan Syrië drie broertjes

heeft ontmoet die hun ouders verloren. De middelste broer sprak een beetje Engels en zei aan de actrice dat hun huis werd gebombardeerd. Hun mama overleefde de aanslag niet, hun vader werd meegenomen door Syrische militairen.

Terug in de Verenigde Staten deelde Jolie haar ervaring met Brad Pitt. De insider beweert dat de brunette de drie kinderen wilde adopteren, maar naar verluidt zag haar wederhelft het niet zitten. ‘Het gezin met zes kinderen uitbreiden naar een met negen kinderen vond hij te veel. Brad maakte zich zorgen over de invloed van de gezinsuitbreiding op hun huidige kroost’, klinkt het.

Nu zou Brangelina tot een compromis zijn gekomen en een van de broertjes adopteren. ‘Dat loopt echter niet vlot. De procedure maakt het hen bijna onmogelijk om te adopteren. Het zal minstens nog vier tot vijf maanden duren voordat de jongen naar Amerika kan komen’, klinkt het.

Niet te missen