Versuz verbreekt samenwerking met maître van pop-upwinnaars Asparaguus

Dries slaat eigen restaurant kort en klein

Print
Hasselt -

De Hasseltse discotheek Versuz heeft dinsdagavond meteen en definitief elke samenwerking met Dries Nuitten, de maitre van restaurant Asparaguus, stopgezet. Tijdens de avondservice sloegen de stoppen bij Dries door. Hij sloeg het restaurant kort en klein en werd uiteindelijk door de opgeroepen politie - niet zonder moeite - in de boeien geslagen. Hij werd ‘ter ontnuchtering’ in de cel gestopt en was bij het ter perse gaan nog steeds bestuurlijk aangehouden.

“We stoppen er meteen mee”, was Versuz-zaakvoerder Yves Smolders dinsdagavond bijzonder duidelijk. “Er zijn hier dingen gebeurd die absoluut niet kunnen en dus houdt het voor ons definitief op met Dries. Met Guus gaan we nog rond de tafel zitten.”

Dinsdagavond rond 19 uur was Dries al opgewonden aan de avondservice begonnen. In Asparaguus zaten op dat moment aan drie tafels klanten te eten. “Dries kreeg zelfs eenvoudige dingen als de muziek- of lichtinstallatie niet opgezet, amper één knopje omdraaien is daarvoor nodig”, vertelt een getuige. “Dries rook duidelijk naar alcohol en rond 21 uur is hij plots compleet geflipt. Hij gooide echt alles wat niet vast stond tegen de vlakte. Togen en serviezen sneuvelden, een barbecueset werd omgeduwd en een warmtehouder, vol potten en pannen, vloog door het restaurant. De klanten stoven alle kanten op, omdat zij vreesden voor nog meer miserie.”

Lees het volledige verhaal vandaag in uw krant.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio