Basiseducatie organiseert cursus schrijfplezier

Print
Basiseducatie organiseert cursus schrijfplezier

Foto: raf treunen

Maaseik - Het Centrum voor Basiseducatie start in oktober met een cursus Schrijfplezier. De cursus is gratis en gaat door in Cultuurcentrum Achterolmen in Maaseik.

Doelgroep van Basiseducatie zijn volwassenen die vroeger niet lang naar school geweest zijn. Ben je ouder dan 18 jaar en wil je beter leren schrijven? Dan kan je je nu inschrijven voor de cursus Schrijfplezier. Je leert in deze cursus om vlot en foutloos te schrijven in functie van je werk, je mailverkeer of gewoon… voor het plezier van het schrijven zelf. De spellingsregels worden opgefrist en we maken gebruik van woordenboek en internet om zonder fouten te leren schrijven. In de cursus Schrijfplezier leer je op een creatieve en speelse manier genieten van schrijven.

De cursus gaat door op donderdagnamiddag van 13 tot 16 uur en start op 15 oktober. De totale cursusduur is 50 uur. Meer informatie over deze en andere cursussen vind je op de website van CBE LiMiNo: www.basiseducatie-limino.be Inschrijven kan op volgend nummer: 089/77.32.62.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio