Winnaars Mooiste zomerfoto's van Lommel leeft bekend gemaakt

Print
Winnaars Mooiste zomerfoto's van Lommel leeft bekend gemaakt

Foto: Nele Mannaerts

Lommel - Bij de start van de Lommel Leeft zomer lanceerde Stad Lommel een fotowedstrijd waarbij ze alleen maar onze sociale media gebruikten. De inzet van deze wedstrijd was: de mooiste zomerfoto van 2015.

De wedstrijdformule was heel eenvoudig. Zet de #lommelleeft bij de Lommelse zomerse foto’s op je Instagram account en misschien werd jouw foto wel uitgekozen.Op het einde van de zomer stonden er meer dan 400 Lommel Leeft foto’s op de Instagramteller. Begin september selecteerde een interne jury een shortlist van 25 foto’s en we publiceerden die op facebook.com/stadlommel. Gedurende drie weken kon iedereen stemmen op zijn of haar favoriete foto’s. Dat werd massaal gedaan. De kandidaten konden de foto’s natuurlijk ook delen. Iedereen kreeg dezelfde kansen.

Op maandag 21 september, symbolisch op het einde van zomer, werden de winnaars bekendgemaakt tijdens een receptie op het Huis van de Stad. Op de derde plaats eindigde de foto van beeldig Lommel van Jeroen Ruymen. De tweede prijs ging naar een sfeerfoto uit de Sahara van Jana Dupont. Het meisje met de bellen van Monique Bogaerts haalde de meeste stemmen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio