Belgische profs trainen 3u30 in Richmond

Print
Belgische profs trainen 3u30 in Richmond

De Belgische profs, behalve Greg Van Avermaet, hebben maandag een gezamenlijke training afgewerkt van 3u30 in Richmond. Ook de kamers van de renners werden verdeeld.

Wielrennen op Sportwereld.be

Tom Boonen, Sep Vanmarcke, Tiesj Benoot en Stijn Vandenbergh sloten maandag aan bij de Belgische selectie die verblijft in een hotel in Glen Allen. Samen met Jens Keukeleire, Nikolas Maes, Philippe Gilbert en Iljo Keisse, die eerder al waren toegekomen in het hotel, werkten de renners onder begeleiding van bondscoach Carlo Bomans een training af van 3u30. Greg Van Avermaet sluit maandagavond nog aan bij de selectie.

Jurgen Van den Broeck trainde maandagochtend achter de brommer met Kevin De Weert en verkende ondermeer het eerste deel van het tijdritparcours van woensdag voor de mannen elite. Yves Lampaert doet dat maandagnamiddag met De Weert.

Ook de kamers van de renners werden verdeeld. Philippe Gilbert slaapt alleen. Jens Keukeleire en Sep Vanmarcke liggen samen op de kamer, Tiesj Benoot vormt een duo met Nikolas Maes, Iljo Keisse krijgt het gezelschap van Greg Van Avermaet en Tom Boonen deelt de kamer met ploegmaat Stijn Vandenbergh. Tijdrijders Yves Lampaert en Jurgen Van den Broeck werden ook samen ondergebracht in één kamer.