Rusthuis Aan De Beverdijk onderneemt uitstap naar Bokrijk

Print

Foto: marleen custers

Hamont-Achel - Donderdag 17 september ondernam een delegatie van 110 personen van rusthuis Aan de Beverdijk te Achel een uitstap naar Bokrijk.

Donderdag 17 september vertrok een delegatie van 110 personen van rusthuis Aan de Beverdijk te Achel naar Bokrijk. Het was een halve volksverhuizing met al die rolstoelen, hulpmiddelen, materialen,... maar op een mum van tijd was alles en iedereen ingeladen in de drie voorziene bussen. De sfeer zat er al meteen in. Het is ook niet alledaags voor de bewoners om zo'n reis te ondernemen.

In zaal Dennenhof te Bokrijk werd de hele groep super ontvangen met een heerlijk driegangenmenu. De zaal was zo mooi aangekleed dat het onmiddellijk een feestelijk gevoel gaf. En feest was het! Er werd gebabbeld, gelachen en gesmikkeld. Dat het ondertussen buiten pijpenstelen was beginnen regenen kon niemand deren. Na het diner durfde iedereen (weliswaar lekker ingeduffeld onder fleecedeken en voorzien van regenponcho) toch het park te gaan verkennen. Heerlijk: herinneringen ophalen uit HUN tijd, voorwerpen herkennen en de donderpreek van meneer pastoor ondergaan. De dag werd afgesloten met een zeer welgekomen warme koffie en stukje vlaai en met voldaan gevoel werd naar Achel teruggekeerd. De dag nadien vatte een van de bewoonsters de reis schitterend samen met de woorden: “Als het kon ... dan ging ik morgen terug!”.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio