KVLV Alken doet inspiratie op in Genk

Print

Centrum

Alken - KVLV Vrouwen met vaart organiseerde op zaterdag 19 september een all-in voor bestuursleden met zin in de toekomst. Dat vond plaats op het Stadsplein en in de Stadschouwburg in Genk.

Ook het bestuur van KVLV Alken centrum wilde alles te weten komen over de laatste nieuwe trends.Ze willen alvast vooruit met hun KVLV-groep. Om 9 uur werden ze allen verwacht op het Stadsplein van Genk. Hier kwam meteen een geweldige uiteenlopende waaier van activiteiten aan bod. De bestuursleden hadden de mogelijkheid om dingen te zien, te beleven en mee te maken. Op wel 9 verschillende locaties kreeg men tips en informatie: Wat lukt? Wat werkt? Wat kan? Walter van Wouwe, (lesgever in communicatietrainingen) nam het Alkense team mee in een positief verhaal over vertrouwen en engagement. Dankzij hem kennen ze de kracht en die van hun groep en geloven ze in al hun talenten en mogelijkheden om er weer een fijne start van te maken.

Ook werd er deelgenomen aan diverse workshops. Na de middag brachten ze nog een bezoek aan Veritas, C&A en Standaard Boekhandel waar er ook werd deelgenomen aan workshops. Ook op de inspiratiemarkt kreeg men via speeddating een vat vol van inspiratie waar we allen weer heel concreet mee aan de slag kunnen gaan. Deze zaterdag werd een inspiratiemoment om nooit meer te vergeten.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio