Bierfeesten Borgloon

Print
Bierfeesten Borgloon

Foto: Eddy Rochus

Borgloon - Verleden zondag was het een enorme drukte op het evenementenplein van de loonse Stoomstroopfabriek. VV Goldenstar organiseerde in samenwerking met de stad Borgloon en De Baron de tweejaarlijkse Loonse Bierfeesten.

Het werd een mega evenement, met meer dan 750 bezoekers, die terecht konden op 19 verschillende standen, waaronder maar liefst 17 brouwers. De Haspengouwse Tripel, Ter Dolen, Dilirium, De Brabandere, Brouwerij van Honsebrouck, Waterloo, Toeteler, La Cress en nog vele andere brouwerijen, presenteerden meerdere van hun beste bieren op hoge gisting. Ook de Loonse biercocktail viel erg in de smaak.
Het geheel werd de hele namiddag muzikaal opgeluisterd door Live Roxy Band. Wat het publiek zeker op waarde wist te schatten. Eens een aantal biertjes geproefd, gingen de benen snel los op de tonen van de Roxy Band.
Centraal stond de loonse bierkar van Taverne de Baron waar ons eigen Loons bier, de “Graaf Arnold van Loon” gretig geproefd werd.
Omdat de weergoden hen zeer gunstig gezind waren, en er nog veel bezoekers aanwezig waren om 18 uur, hebben de organisatoren beslist om het evenement nog een uurtje langer open te houden, en dat wist iedereen op prijs te stellen! En de Roxy Band speelde er verder gretig op los!
De organisatoren waren enorm verheugd zoals u op de foto kan zien. David Wouters, Gustaaf Vanmanshoven en de rest van het team willen dan ook alle bierproevers, aanwezigen en genieters van harte bedanken, want zonder hen waren er geen bierfeesten.
Ook dank voor de hulp van al onze vrijwilligers. Alsook al onze sponsors die ons financieel zeer sterk ondersteund hebben. En natuurlijk de stad Borgloon voor de logistieke- en de morele steun op dit evenement.
En ze sluiten af met de boodschap dat ze hopen iedereen weer terug te zien op de Bierfeesten van 2017!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio