Ouderraad 't Verwermerke blaast kermis nieuw leven in

Print

Werm

Hoeselt - Ouderraad 't Verwermerke wil Werm Kermis nieuw leven inblazen Jaren geleden was er nog echt kermis in Werm. Kinderen en kleinkinderen moesten "goeie noen" gaan eten bij oma en opa om dan daarna samen naar de kermis te gaan op de speelplaats van school/zaal, want toen stonden er nog attracties. Dit was altijd het 2de weekend van oktober.

Daarom organiseren wij nu ook ver'werm'erke kermis op de 2de zaterdag van oktober, zodat het kermisgevoel een beetje terug onder de mensen komt...
Wat mag je verwachten?
• De kinderen kunnen een attractiebandje aankopen tegen 2.50 euro, hiermee kunnen ze naar hartenlust de hele namiddag genieten van kermisattracties, zoals: blikken gooien, eendjes vissen, springkasteel, bal in goal shotten, bowlen, ringen gooien. Als ze naar huis gaan en bandje in komen leveren mogen ze een prijs kiezen.
• Er zijn tegen 1 drankbon nog extra mooie prijzen te winnen bij de grabbelton en rad van fortuin.
• We voorzien ook een mooie vertelhoek, waar de leerkrachten mooie verhalen vertellen..
• We zorgen ook voor echt kermis eten: een goei tas koffie met taart, ne lekkere hamburger met ajuinen, suikerspin, smoutbollen… Ook een goei pint bier en frisdrank te krijgen natuurlijk
Je ziet we zorgen dat jong en oud terug Werm kermis kan herbeleven. En dit niet alleen voor de Wermenaren, maar voor iedereen die ons wil steunen. Hopelijk komen jullie dus allemaal langs, zo steunen jullie onze ouderraad en wij steunen dan op onze beurt de school van onze/jullie kinderen!
 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio