Breeënaren proeven van nieuw cultureel seizoen

Print

Foto: Liliane Vanbrabant

Bree - Op zaterdagnamiddag 19 september 2015 gaf Davidsfonds-Bree in het ontmoetingscentrum de aftrap van het nieuwe culturele seizoen 2015-2016.

Tussen 14 uur en 17 uur was iedereen van harte welkom om kennis te komen maken met de nieuwe reeks boeken en cd’s. Heel wat leden kwamen langs om, mits de aankoop van 2 boeken en/of cd’s, hun lidmaatschap te hernieuwen. Er meldden zich ook een aantal nieuwe leden. Al wie tijdens ‘Vers Geperst’ lid werd of zijn lidmaatschap hernieuwde, ontving bovendien een gratis boek. Bijkomend kon men zijn kans wagen om een boek naar keuze te winnen. Uiteraard stelde Davidsfonds-Bree ook zijn activiteiten voor het nieuwe cultuurseizoen voor. Alle bezoekers werden verwelkomd met een lekkere koffie of een glaasje wijn uit de Wereldwinkel en de toegang was gratis.
Het Davidsfonds is een omvangrijk Vlaams cultuurnetwerk en focust op taal, geschiedenis en kunst. Bij ons in Bree is iedereen, ook niet-leden, welkom om te genieten van o.a. ‘Toast Literair’, ‘De Nacht van de Geschiedenis’ en vele andere culturele evenementen, lezingen en uitstappen. Daarnaast biedt het Davidsfonds ook talrijke interessante cursussen en cultuurreizen aan.
Verdere info over Davidsfonds-Bree kunt u krijgen bij Johan Agten, secretaris, Genastraat 25, Bree, johan.agten@skynet.be , 089/46.41. 42 en op www.bree.davidsfonds.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio