Hasselts chocoladehuis en geurkunstenaar stellen eetbaar chocoladeparfum voor

Print
Hasselts chocoladehuis en geurkunstenaar stellen eetbaar chocoladeparfum voor

Patrick Mertens (links) en Peter de Cupere (rechts). Foto: Patrick Mertens

Hasselt -

Het Hasseltse chocoladehuis BOON en de bekende Belgische geurkunstenaar Peter de Cupere hebben afgelopen weekend op de wereldtentoonstelling in Milaan een uniek chocoladeparfum voorgesteld. ‘Het flesje is gemaakt van chocolade, maar ook het parfum zelf is eetbaar’, aldus De Cupere.

Cacao 5 Senses, zo heet het parfum dat De Cupere samen met Patrick Mertens van Chocoladehuis BOON ontwikkelde. Het parfum zit in een chocoladen flesje dat de vorm heeft van een cacaoboon. ‘Het flesje is eetbaar, net zoals het parfum. Je kan het op je spuiten en je partner kan het vervolgens aflikken. We hebben ook een gasmasker gemaakt van chocolade. De cacao maakt de lucht die je inademt weer aangenaam’, vertelde De Cupere afgelopen weekend in een interview met Het Belang van Limburg.

Wie het parfum wil ruiken maar geen zin heeft om daarvoor naar Milaan te reizen, kan terecht bij Chocoladehuis BOON in Hasselt. Meer info: www.thechocolateexperience.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio