Neos Bree start nieuw werkjaar met barbecue

Print
Neos Bree start nieuw werkjaar met barbecue

Foto: Annie Buseyne

Bree - Op vrijdag 11 september werd bij Neos Bree het startsein gegeven voor het komende werkjaar met een barbecue en een PowerPointpresentatie over onze reis nar Normandië. In juli en augustus drukten we even de pauzeknop in, enkel de fietsers en de kaarters hielden vast aan hun wekelijkse bijeenkomst.

Jaarlijks starten we met een barbecue, maar dit jaar was er iets meer: met een PowerPointpresentatie konden we onze reis naar Normandië nog eens herbeleven. Bij het binnenkomen, kreeg ook iedereen ons nieuw programma overhandigd.
Neos Bree richt zich naar actieve, ondernemende senioren vanaf 55 jaar die zin hebben in nieuwe uitdagingen. Met ondersteuning van Neos Limburg en Neos Nationaal kunnen we elk jaar onze leden verwennen met een boeiend en gevarieerd programma. We zorgen meermaals per jaar voor een gezellige maaltijd, een verrijkend bedrijfsbezoek, een deugdoende wandeling of fietstocht, maar ook voor een dagje cultuur en een verkwikkende meerdaagse buitenlandse reis. Zo konden we vorige week de wonderlijke theatervoorstelling 'Pentameroné' bijwonen in CC Hasselt. En op 13 oktober a.s. hebben we Erik Burke, de acteur uit 'Wittekerke', te gast met zijn prikkelpresentatie.
Heb je zin om dit alles mee te maken? Als je nu lid wordt van Neos, ben je lid tot eind 2016, dus een halfjaar gratis lidmaatschap en je ontvangt een nuttig geschenkje.
Meer info via e-mail havanannie@hotmail.com of bel Albert 089/46.29.33 of Mathieu 0495/52.54.24


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio