Sint-Ceciliakoor houdt humoristich ontbijtconcert

Print

Foto: André Caubergs

Tervant

Beringen - Het bestuur en leden van het St-Ceciliakoor Tervant hadden samen met enkele andere vrijwilligers alles klaargezet zodat men op zondagmorgen vanaf 08.45 u. weer kon smullen van een lekker ontbijt.

Na een verwelkoming door Gerda kon men aanschuiven aan het rijk gevulde ontbijtbuffet. Nadien was het aan Hakke zonder Wakke. Hij bracht humoristische liedjes die met een lach en amusante vertellingen werden aaneengepraatTijdens de pauze kon men nog genieten taarten, zelfgebakken cake en wafels.
In het 2de deel ging Hakke op z’n elan verder en tussen de levensliederen door mochten de vrijwillige (?) huppeltrutten z’n liedje van de vlieger simultaan uitbeelden voor doven en slechthorenden. Hilariteit alom! Bij het laatste liedje had hij ook nog eens hulp nodig van de winnares van de quiz in deel 1. Ze mocht met de toeter assisteren wat natuurlijk ook weer de lachspieren deed werken. Afsluiten deed Hans dan weer op een zeer stil bezinnend moment. Hoe kan men de wereld veranderen? Wel door een simpel gebaar, een doodgewone lekkere knuffel. Met deze knuffel ging dan ook iedereen weer een zonnige zondagmiddag tegemoet.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio