Tafeltennisseizoen bij TTC Hechtel-Eksel van start

Print

Eksel

Hechtel-Eksel - De spits is eraf, de eerste wedstrijden werden thuis betwist voor TTC Hechtel-Eksel. Dit seizoen wordt er echter maar met vijf ploegen gespeeld, de F ploeg werd afgeschaft.

A PLOEG – TTC HERCKENRODE B: 11-5
De A ploeg heeft in ieder geval al zijn eerste overwinning beet. Een duidelijk eindresulaat waarbij zowel Stijn Marcoen, Gijs Kuppens en Jimmy Meuwis elk knap drie matchen wonnen. Johan Carna moest zich tevreden stellen met twee matchen en twee wedstrijden die verloren werden in de vijfde set. Een goeie start.

B PLOEG – TTC WESTEL A: 5-11
De knappe prestatie van Peter Bollen mocht alvast niet baten. Hij won drie van de vier matchen, een goeie persoonlijke start. Knap was ook de winst van Christiane Vanchaze tegen Guy De Peuter, haar enige gewonnen match. Eén overwinning was er ook voor Thieu Beliën terwijl Dries Theunissen geen match won.

C PLOEG – TTC OPITTER A: 7-9
Een héél nipt verlies was er voor de C ploeg. Halverwege stond het 3-5 voor de tegenstanders en die voorsprong gaven ze niet meer af. Bij een 6-8 zat er nog een gelijkspel in maar Ben Van Gerven kon zijn match niet verzilveren. Hij won wel drie matchen. Hans Dierick won ondanks zijn pijnlijke elleboog nog twee matchen. Jens Carna en Fien Vleugels wonnen elk één match.

D PLOEG – TTC HAMONT A: 15-1
Onze oudere leden moesten het opnemen tegen de oudere leden van Hamont en het werd een vernietigende overwinning. Buiten de eerste twee matchen die in vijf sets werden gespeeld door Fonny Schoofs en Fiel Klingeleers, was de overmacht te duidelijk. Beiden wonnen dan ook al hun matchen net als Jos Bollen. Enkel Ruddi Poelmans liet een steekje vallen en verloor tegen de eerste man van Hamont.

E PLOEG – TTC WESTEL B: 2-14
De E ploeg, door de eindronde vorig seizoen nog gepromoveerd naar vierde provinciale, kon onmiddellijk merken dat het in een hogere reeks wat vlugger gaat. Een zwaar verdict was dan ook niet verwonderlijk. Toch werd er met man en macht gevochten, hetgeen heel positief was. Davy Gijbels heeft wel duidelijk nog training tekort. Jasper Davids en Ward Gysbrechts vervolledigden de ploeg. De twee matchen werden heel knap gewonnen door Bart Loenders. Hij won zelf van de eerste man van de tegenstander, vier klassementen hoger geklasseerd. Puike prestatie Bart.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio