Hasselt kermis(t)

Print

Foto: Chretien Paesen

Hasselt-Centrum

Hasselt - Hasselt Kermis blijft een feest voor groot en klein. Van 19 tot en met 27 september staan niet minder dan 175 attracties op het Kolonel Dusartplein en de Koning Boudewijnlaan. Dit maakt Hasselt Kermis de grootste van het land. Van heel de provincie komen kermisvierders naar Hasselt en dat zorgt uiteraard voor een hele toeloop.

Op maandag 21 september van 14 uur tot 21.00 uur organiseerde de stad Hasselt samen met de foorreizigers ook weer de ‘prikkelarme kermisdag’. Personen met epilepsie of autisme kunnen dan ook eens in alle rust van de attacties genieten. Na 21.00 uur gaan de decibels en de flashlights weer de hoogte in.
Op donderdag 24 september is er de traditionele familiedag. Het uitgelezen moment om de kortingsbonnen in te wisselen die u kunt vinden op http://www.kermis-feest.be/nl/.
Naar goede gewoonte werd Hasselt kermis ook dit jaar op gang geschoten met een spetterend vuurwerk. Het stadsbestuur en het Koninklijk Feestcomité lieten op zaterdag 19 september om 21 uur alle vuurpijlen gedurende een half uur los.
Bezoekers van de kermis kunnen dit jaar tijdens de kermis hun wagen parkeren op de nieuwe parking achteraan de Koning Boudewijnlaan.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio