Jeugd maakt kennis met tennisclub De Born

Print

Foto: Pascal Windmolders

Sint-Truiden - Tennisclub De Born uit Sint-Truiden bood in september gratis kennismakingslessen voor de Truiense jeugd aan, in het kader van haar 'Open Trainingsmaand'.

Alle jeugdspelers die aan de tennisstages hebben deelgenomen, ontvingen een uitnodiging voor een verdere vervolmaking.
Dankzij een moderne luchthal kan men bij Tennisclub De Born op een sportieve manier de wintermaanden overbruggen. Meer dan 200 jeugdspelers toonden interesse.
Met 7 verlichte buitenpleinen, een gezellig terras, een leuke bar, speeltuin en grote privéparking, biedt Tennisclub De Born de ideale combinatie tussen sport, plezier, vrije tijd en ontspanning.

De club wil in de eerste plaats een tennis- en sportclub zijn voor heel de familie, waar je naast tennis rustig kunt vertoeven. Iedereen is hier welkom: van kinderen die spelenderwijs hun basisvaardigheden kweken, over recreanten die gewoon graag een balletje slaan tot gedreven competitiespelers die hun gading vinden in het ruime aanbod van tornooien, interclubcompetities,...

"De Truiense tennisclub is een plaats waar elke bezoeker zich thuis voelt, ongeacht zijn of haar niveau, en waar kinderen de kans krijgen om sport op een leuke manier te beoefenen."

Info: www.deborn.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio