Pupillen meisjes (M14) Sporting Nelo tegen de buren van Hades Hamont

Print
Neerpelt - Met 2 gekwetsten, Jolien en Janne, moesten ook de nieuwelingen het een hele wedstrijd zien uit te houden. Met de 2 invaliden afwisselend in de goal, kon er telkens 1 meisje op de bank rusten.

De 3-0 op het scorebord van Neerpelt, moedigde de meisjes aan. Door een leuk samenspel tussen Lene, Leen en Tirsa én door de snelle hoek Katrijn liep het vlot uit naar 10-2. Na 18 minuten volgde er een kleine kentering en kwamen de meisjes van Hamont dichterbij met als ruststand 13-10. Tijd voor Balázs om onze speelsters bij te sturen.
Na de rust maakte Hamont het eerste doelpunt. Maar daar reageerden onze dames onmiddellijk op. Ook Kyarah, Jana en Liese staken een tandje bij en de score liep op naar 17-11. Maar de vermoeidheid bij Neerpelt sloeg toe en Hamont kon hiervan profiteren en kwam stiller dichterbij. Na 12 minuten in de tweede helft ging het op en af met scoren tussen Nelo en Hades.

De wedstrijd eindigde met een 25-20 overwinning op het scorebord. Onze toch vrijwel nieuwe ploeg heeft zich sterk gehouden en durft terug te dromen van nieuwe overwinningen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio