Sparvoc doopt vervangsporthal met zege

Print

Foto: Philippe Paulissen

Lanaken - De eerste mannenploeg van KVC Sparvoc Lanaken-Briegden heeft de 2de match van het seizoen met 3-0 gewonnen van VC Camba Geel. De tijdelijke thuishaven in Rekem was zaterdagavond goedgevuld voor de 1ste thuismatch terug in 2de Divisie.

De talrijke opkomst zag man van de match Bas Conings de mannen uit Geel in de eerste set volledig wegserveren. Sparvoc opende bijzonder geconcentreerd naar 7-1 en drukte door. 20-11 via Paulissen en Grootaers.

In set 2 sputterde de groengele motor even maar Sparvoc toonde weerbaarheid, iets wat hun vorig seizoen af en toe ontbrak.

In set 3 is Sparvoc weer bij de les. De spelers willen er een 3-0 van maken. Bij Geel weten ze niet van welk hout pijlen maken. Coach Bella probeert met wissels tevergeefs het tij te keren.
Simon Poosen verdeelde goed en onder impuls van Palmans en Letihon stoomt Sparvoc naar 23-12. Dionys wil nog niet naar huis en vuurt nog enkele service bommen af die Lanaken in verlegenheid brengen(23-18). Conings maakt een einde aan de reeks en Grootaers serveert uit. En zo rijfde Sparvoc ook set 3 binnen.

Met een 3-0 overwinning en 5 op 6 puntentotaal mogen de Heren A spreken van een goede seizoenstart.

Sparvoc Lanaken: Poosen, Conings, Paulissen, Letihon, Palmans en Grootaers Libero: Panis
Kwam in: Hulselmans

Camba Geel: Van Houdt, Wijnants, Put, Bertels, Van Es, Dionys Libero: De Bie D
Kwamen in: De Bie K, Maes, Van Opstal, Clonen


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio