Drive in bioscoop@Neeroeteren

Print
Drive in bioscoop@Neeroeteren

Foto: Yves Wolfs

Neeroeteren

Maaseik - Op 3 oktober wordt het weer op en top genieten van 2 kaskrakers, nieuw dit jaar is dat het publiek zelf heeft mogen kiezen via facebook welke films er gedraaid mogen worden.

De 2 films met de meeste stemmen zijn geworden: 'Bloed, zweet en tranen' en 'Fast and the furious 7'. Vanaf 19 uur is iedereen welkom op onze voor een avond omgebouwde locatie in Neeroeteren. Er wordt een scherm van meer als 250 m² geplaatst wat uniek is voor deze regio met een cateringservice waar u zonder problemen kan genieten van verse popcorn en een drankje.

U moet zelf de auto niet meer uit, knipper even met de richtingaanwijzers en de bediening komt eraan, zo bestel je met gemak verse popcorn of een drankje, natuurlijk bent u ook welkom aan onze bar.

Het geluid van de film gaat via uw eigen autoradio, voor de wagens die geen geluidinstallatie hebben is er een geluidsinstallatie voorzien op het terrein, zodat iedereen optimaal kan meegenieten!

De drive-in gaat dit jaar door op de parking van de borg in Neeroeteren. De locatie is geopend vanaf 19 uur en de eerste film: 'Bloed, zweet en tranen' start om 19.30 uur, de 2de film start om 21.30 uur. We raden je wel aan om op tijd aanwezig te zijn.

Tickets? Tickets kosten 15 euro per wagen/film, deze zijn te koop aan de kassa of in voorverkoop op 2 verschillende adressen. Nl: Lingerie Vliegen in Maaseik of Bloemen Anthos in Neeroeteren.Wil je zeker zijn van een ticket, reserveer dan jou favoriete film.

Info? Voor meer informatie kan u via mail terecht op driveinmaaseik@gmail.com of op Facebook driveinnmaaseik. De opbrengst schenkt Kiwanis Maaseik integraal naar het goede doel met als motto "Serving the Children of the World"


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio