Okra stelt nieuwe jaarprogramma voor

Print
Okra stelt nieuwe jaarprogramma voor

Foto: Jos Lacroix

Sint-Truiden - September is steevast de maand dat het Okra -bestuur de koppen samen steekt om een jaarprogramma uit te werken. Voor 2016, het vijfde jaar na de wedergeboorte van Okra-Sint-Truiden, pakt deze kranige seniorenvereniging uit met meer dan 100 activiteiten, om de drie dagen eentje.

In 2011 staken enkele idealisten de koppen samen om te starten met een seniorenvereniging in Sint-Truiden. Na een periode van inactiviteit van bijna 20 jaar werd Okra Sint-Truiden boven de doopvont gehouden. Het feestjaar 2016, want dan bestaat Okra Sint-Truiden vijf jaar, belooft weer een druk en interessant jaar te worden. “We blijven trouw aan onze basisdoelstellingen: bewegen, informeren, ontspannen en reizen. Sportactiviteiten, voordrachten, bedrijfsbezoeken, informaticacursussen, gezellige feesten, dagtrips en meerdaagse reizen vullen ons programma van volgend jaar. En hierbij durven we ook al eens onbegane wegen bewandelen en innovatief uit de hoek komen”, zegt Marc Ruymen, Okra -Voorzitter van Sint-Truiden die nu al bijna 250 leden onder zijn vleugels heeft.
Het bestuur zal het nieuwe jaarprogramma voorstellen op de jaarlijkse cultuurmarkt van 27 september op de Groenmarkt in Sint-Truiden. En wie lid wil worden van de grote Okra -familie, kan ook daar terecht want elke senior, van welke overtuiging ook, is welkom bij Okra .


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio