Pasar wandelt in de Hoge Venen

Print
Sint-Truiden - Pasar Sint-Truiden trok de wandelschoenen aan, smeerde de benen in en zorgde voor een rugzak vol proviand. Goed uitgerust, letterlijk en figuurlijk, trokken ze op pad in de Hoge Venen.

“Met een mooie groep van 22 stappers beleefden we een mooie dag in de Hoge Venen. We vertrokken in Nahtsief aan de Duitse grens en na een vermoeiende tocht van 19,3 km namen we een aangename pauze in Ternell”, aldus Pasar-voorzitter Jos Duchateau.
Het werd een prachtige route met vooral bos, veen, beekjes en zonder bebouwing in het oudste natuurreservaat van ons land. Deze natuurtochten van Pasar zijn dagvullende avontuurlijke struintochten bij weer of geen weer voor alle leeftijden met de nadruk op het beleven van flora, fauna en landschap door middel van wandelen over gebaande en, nog liever, minder gebaande paden. “Na de lange tocht door de natuur kregen we dorst, en geen klein beetje. Toen aan dat probleem wat gedaan was, konden we aan de terugtocht naar Sint-Truiden beginnen. Maar niet meer te voet”, besluit voorzitter Duchateau.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio