Herkse inzameling voor dierenvoeder

Print
Herkse inzameling voor dierenvoeder

Foto: Joeri Opdebeeck

Herk-de-Stad - De Dierenwelzijnsraad van Herk-de-Stad organiseert een 14-daagse inzameling van dierenvoeding. 14 dagen lang zal er in Herkse winkels en omgeving de mogelijkheid zijn om een blik kattenvoer, een zak hondenbrokken of ander voeder te schenken aan de Dierenwelzijnsraad. Op zondag 4 oktober 2015, op Werelddierendag eindigt de 14-daagse inzamelactie en halen we alles op. Waarna we vele dieren de nodige ondersteuning kunnen bieden. U helpt toch ook!

Voor het 2de jaar op rij organiseert de Dierenwelzijnsraad een heuse inzamelactie. Onze 1ste editie vorig jaar was een groot succes. Vele asieldieren en onze zwerfkatten konden op de steun en giften rekenen van vele Herkenaren. En dat willen we opnieuw! 2 weken lang kan er honden, katten, konijnen en vogelvoeder geschonken worden.
Hoe?
Koop een blik of zak dierenvoeding en schenk deze aan de kassa aan de Dierenwelzijnsraad.
Op 4 Oktober halen we alles op en kan het pas echt beginnen. De hondenvoeding zullen we schenken aan de VZW Rescani, zij doen fantastisch werk voor hondjes uit Spanje, Romenië en België. Alle giften voor de katten zal onze zwerfkatjes in Herk-de-Stad verwennen. Alle andere giften zullen bekeken worden en zal naar het meest geschikte organisatie/opvang gaan.
Help ons helpen!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio