Celebs

Tyra Banks barst in tranen uit over kinderloos bestaan

Print
Tyra Banks barst in tranen uit over kinderloos bestaan

Foto: Photonews

In de Amerikaanse talkshow FABLife kwam plots het onderwerp ter sprake dat het lastig is voor vrouwen die moeilijk kinderen kunnen krijgen om constant met de vraag geconfronteerd te worden wanneer ze er zullen aan beginnen. Tyra Banks vertelde ook eventjes over haar problemen om zwanger te worden en barstte vervolgens in tranen uit.

De wereld ligt dan wel aan de voeten van Tyra Banks, toch verklaarde ze eerder al dat het grootste verdriet in haar leven het feit is dat ze (nog) geen kinderen kon krijgen. Het 41-jarig topmodel slaagde er ondanks ettelijke IVF-behandelingen niet in om zwanger te raken. Toen het onderwerp in de talkshow waarin ze te gast was ter sprake kwam, kon ze het dan ook moeilijk droog houden. 

Medegast Chrissy Teigen, die met John Legend is getrouwd, was als eerste openhartig over het feit dat zij en haar man moeilijk kinderen kunnen krijgen. Ze hekelde daarbij vooral de constante stroom aan vragen zoals 'wanneer zullen jullie er aan beginnen?'. Tyra vervolgde door te zeggen dat ze niet had verwacht dat ze op het onderwerp ging ingaan, maar dat ze het beu is om op social media ook constant de vraag te krijgen wanneer ze nu kinderen zal hebben. 'Je hebt geen idee wat ik doormaak', klinkt het. 'Het is lang grappig geweest, want toen ik bijvoorbeeld 23 was zei ik altijd, over drie jaar zal ik kinderen krijgen. En ieder jaar bleef ik dat zeggen, maar na een tijdje begon het mij te dagen dat ik er echt wou, maar het niet zo eenvoudig bleek te zijn.' Vervolgens barst ze in snikken uit.

Niet te missen