Celebs

Koen Wauters deelt vertederende foto met Valerie

Print
Koen Wauters deelt vertederende foto met Valerie

Foto: pn

Presentator en zanger Koen Wauters is op 17 september 48 jaar geworden en vierde dat onder meer met een vertederende foto op Instagram. Daarop is de Clouseau-frontman te zien terwijl hij vrouwlief Valerie De Booser een kus geeft.

Bij het kiekje, dat deze zomer werd gemaakt maar nu pas online verscheen, schreef Wauters een erg emotionele tekst die zijn liefde voor haar duidelijk maakt. ‘Foto van deze zomer pas vandaag gepost want vandaag: ik jarig, 48, dankuwel. En wij 13 jaar samen! My big love, voor altijd de mooiste vanbinnen én vanbuiten. Dank je baby voor de beste jaren van mijn leven en om mij 2 wonderen te schenken’, staat er zwart op wit.

Hij sloot af met een duidelijke boodschap aan zijn levensgezel: ‘You’re everything I hoped for, everything I need!’ Letterlijk vertaald betekent dat zijn Valerie alles is wat hij ooit van een vrouw had gehoopt en dat ze alles is wat hij nodig heeft.

Ook De Booser liet deze bijzondere dag niet aan Instagram voorbij gaan. Zij deelde net als haar man een koppelfoto van afgelopen zomer. ‘13 is mijn geluksgetal en vandaag zijn we 13 jaar samen op je verjaardag. Een gelukkige verjaardag Koen en een gelukkige romantische dag voor ons’, schreef ze erbij.

 

Niet te missen