Ice bucket challenge op Dag van de Sportclub

Print

Foto: Stedelijke Humaniora

Dilsen

Dilsen-Stokkem - Woensdag 16 september was het Dag van de Sportclub. Om die dag wat nadrukkelijker in de kijker te zetten hadden de leerkrachten L.O. van de Stedelijke Humaniora alle leerlingen die aangesloten zijn bij een sportclub gevraagd die dag in de sportoutfit van hun favoriete sport naar school te komen.

Om het jonge volkje daartoe nog wat meer te motiveren gingen de leerkrachten L.O. de belofte aan dat voor elke 100 leerlingen in sportuitrusting één van hen een (koude) emmer water over het hoofd kreeg. Nu mag die rage al een tijdje achter ons liggen, dit bleek toch reden genoeg voor velen om op die oproep in te gaan.
Om en bij de 500 jongens en meisjes, van de 1100, zorgden voor kleurrijke taferelen op de speelplaats. Een voetbalploeg van Stokkem of Elen, zwemmers en duikers met zwemvliezen, judoka’s in witte en blauwe pakken, wielrenners(sters), volleybalsters, tennissers met racket en ook vele diverse dansstijlen waren vertegenwoordigd. Dé absolute blikvanger was zeker Rainier Hermans van 6D in zijn schitterend ijshockeypak.
Juf Nele Goyens en haar collega’s Raf Houben, Tom Janssen, Noël Kaes en Marcel Vandeweerd konden niet anders dan hun belofte nakomen! Om de beurt werd hun 'doop' op vele tablets en smartphones vastgelegd.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio