© MIRA BREBAN

© MIRA BREBAN

© MIRA BREBAN

© MIRA BREBAN

© MIRA BREBAN

© MIRA BREBAN

© MIRA BREBAN

© MIRA BREBAN

© MIRA BREBAN

© MIRA BREBAN

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Dienstencentrum viert 15de verjaardag met brunch

Het OCMW-Dienstencentrum nodigde op dinsdag 15 september haar wekelijkse bezoekers uit op een feestelijke verjaardagsbrunch. Samen met het vrijwilligersteam, raadsleden en medewerkers van het OCMW telde het gezelschap 103 deelnemers. Het werd een grandioos feest met super lekker eten en een geweldige sfeer!

MIRA BREBAN

Het Dienstencentrum wilde haar 15-jarig jubileum graag in eigen huis organiseren. Tijdens een verjaardagbrunch op 15 september werden de ‘vaste klanten’, de wekelijkse bezoekers, extra in de watten gelegd. De weergoden waren ons dinsdag gunstig gestemd en zo maakten onze genodigden vanaf 11 uur een entree in stijl op de rode loper. Een enthousiast team vrijwilligers en medewerkers van het Dienstencentrum stond paraat om deze hoogdag in goede banen te leiden.

Voorzitter Hilde Buysmans verwelkomde iedereen vanwege het OCMW-bestuur en centrumleider Mira Breban gaf een woordje uitleg over het praktisch verloop van de verjaardagbrunch. Er werd een toost uitgebracht met een glaasje bubbels of fruitsap en al snel volgden de aperitief hapjes. Het feest kon beginnen. Wegens de grote opkomst werd buiten een partytent opgezet deze hield gelukkig stand.

Chef-kok Wilfried Swennen en zijn team zorgden voor een prachtig samengesteld buffet. De balletjes in tomatensaus als warm gerechtje en een uitgebreid koud buffet om u tegen te zeggen. Daarna volgde een heerlijk assortiment van desserts. De bezoekers lieten het zich smaken en overal waren tevreden reacties te horen.

Intussen konden bezoekers de expo ‘15 jaar Dienstencentrum’ bewonderen aan de onthaalbalie van het OCMW. Ze konden persoonlijke opmerkingen of ideeën deponeren in de Suggestie Box, een kaartje leggen of gewoon genieten van elkaars gezelschap. Verder konden onze gasten in beide zalen gratis deelnemen aan een kleine wedstrijd en een mooi geschenkmandje winnen. Tegen koffietijd werden de winnaars bekendgemaakt.

In de Ensor zaal was Franske Jehaes’ de gelukkige winnaar. In de Monet zaal werden 3 winnaars geteld en bleef de spanning er nog wat langer inzitten. De geschenkmand werd overhandigd aan Jeanne Croux en Philomèna Vanherle en Nicolas Noben kregen een flescava als troostprijs. Onze winnaars viel nog de eer voor een mooie groepsfoto.Ter afsluiting van een prachtige dag verzamelden alle bezoekers, vrijwilligers en medewerkers zich voor het ultieme 'rode loper moment’. De reacties van onze bezoekers waren hartverwarmend

Het Dienstencentrum organiseert in het najaar nog diverse festiviteiten voor o.a. de verschillende cursusgroepen. De leden van de Crea-club en de cursisten schilderen werden reeds getrakteerd op een verjaardagsdrink.!Voor meer info: OCMW, Europalaan 1, Hoeselt (089-51 88 10)

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio