Postbode Nicole op pensioen

Print

Foto: Danny Vanlangenaker

Hechtel

Hechtel-Eksel - Postbode Nicole Michiels mag genieten van een welverdiend pensioen, toch had ze haar afscheid anders voorgesteld, want ze kwam ten val met haar brommer.

Nicole begon in september 1974 als postbode in Gent 1 op de Koremarkt. In juli 1975 trouwde ze met Rudy Cuyvers en verhuisde ze naar Limburg. Daar begon ze op de post van Hasselt op de binnendienst, al snel vertrok ze als eerste vrouwelijke postbode op ronde in Hasselt. Al snel volgden er nog vrouwelijke postbodes. Tijdens haar periode in Hasselt, nam ze deel aan de facteurs-marswedstrijd waar ze als eerste vrouwelijke facteur over de eindmeet kwam.

Na Hasselt kwam ze naar Hechtel, daar heeft ze met hart en ziel 20 jaar gewerkt en stond ze klaar voor iedereen. Dagelijks stopte ze bij Fernanda en Pierre en bij Jose en Fernand. Daar stond altijd een tas soep of een tas koffie klaar. Ook stond ze alle dagen klaar voor haar collega's. Ze was altijd een van de eerste postbodes die binnenkwamen, en ze zorgde ervoor dat de koffie klaar was tegen dat de anderen arriveerden. Nicole omscrijft zichzel als een heel braaf en stil iemand.

In bijzijn van de burgemeester, schepenen collega's en vrienden vierde ze haar afscheid.


 

 

 

 

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio