Gasten van Optima vissen in Leemkuilen

Print

Beek

Bree - Zondagnamiddag waren de gasten van Optima Gehandicaptenvereniging Bree te gast aan de vijvers van de Leemkuilvissers in Beek.

De weergoden waren ons gunstig gezind en we konden de lijnen uitgooien in de vijver. Onze gasten hadden er zin in. En de behulpzame vissers eveneens. De gasten deden de wriemelende maden aan de haak en gooiden de lijn in het water. Even later werden dikke of minder dikke vissen uit het water gehaald . Aan de ene kant van de vijver leek het zo niet te vlotten, maar aan de andere kant waren er superkampioenen bezig. Maar het maakt niet uit of je nu 1,3,5,7,14 of zelfs 27 vissen kon ophalen! De pret kon niet op voor onze gasten. Onder muzikale begeleiding van DJ Johan werd daarna nog een lekkere hotdog verorberd.

OCMW-voorzitter en gemeenteraadslid Jacques Leten kwam de sfeer ook opsnuiven en overhandigde de Optimavissertjes de medaille van de Leemkuilvissers. Bovendien kreeg iedereen ook nog een klein presentje mee naar huis. Met een lekker ijsje werd deze namiddag afgesloten.
Bijzondere dank aan Pierre Panis (die zelf niet aanwezig kon zijn) en zijn vrouw Gerda, die deze middag voorbereid en alles tot in de puntjes verzorgd hadden. Ook Bèrke, Johan en de behulpzame echtgenotes en natuurlijk de vissers zelf krijgen van Optima een welverdiende pluim van integratie.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio