Mode

De Bijenkorf opent Belgische webshop

Print
 De Bijenkorf opent Belgische webshop

Foto: *

Fysiek de grens oversteken om te winkelen bij De Bijenkorf is niet langer nodig. Voortaan levert het bekende Nederlandse grootwarenhuis ook in ons land aan huis.

Karen Millen, Filippa K, Diane Von Furstenberg, maar ook het Belgische Christian Wijnants of het Franse Maje: de meer dan duizend luxemerken die De Bijenkorf in huis heeft, bestel je nu dus ook vanuit je Belgische zetel. 

Het online shopplatform - dat in Nederland al zes jaar bestaat - pakt ook in ons land uit met een wel erg snelle levertijd. Een pakje dat op weekdagen (van maandag tot donderdag) voor 21 uur ’s avonds besteld wordt, krijg je de volgende dag al aan huis geleverd. Bovendien kun je met een ShippingPlus-pas (die je 9,95 euro per jaar kost) ook onbeperkt gratis laten leveren.

Op debijenkorf.be shop je naast modemerken, accessoires en lingerie ook beautyproducten en hebbedingen voor keuken en interieur. En ja: ook de Drie Dwaze Dagen - al decennia een begrip onder de Nederlanders die wel van te gekke kortingen houden - steken de grens over.

Niet te missen