Neos houdt statutaire jaarvergadering

Print

Foto: Maurice Theuwissen

Bocholt - Neos hield zopas de statutaire jaarvergadering. In een goed gevulde parochiezaal werden de leden verwelkomd met een heerlijk glaasje cava.

De sfeer zat er al vlug in. De nieuwe leden die kwamen kennis maken met onze vereniging werden door het bestuur enthousiast naar een plaatsje vergezeld .

Notaris Wim Cuppens, voorzitter van de Geschied -en Heemkundige Kring van Bocholt, was onze gastspreker. Hij praatte op zijn eigen rustige aangename manier over het ontstaan en de evolutie van het Kanaal van Napoleon gelegen tussen Bocholt en Kaulille, de Zuid-Willemsvaart ten tijde van Willem van Oranje en het Kempisch kanaal. Nadien werden, zoals het hoort op een jaarlijks statutaire vergadering, het jaarverslag, de jaarrekening en het nieuwe jaarprogramma aan de leden voorgesteld. Met een hartelijk applaus van de aanwezigen voor de goede werking van het bestuur werd het officiële gedeelte afgesloten om te genieten van een heerlijke uitgebreide kaastafel en een fijn dessert.

Onze volgende activiteit is een uitstap naar het domein van Alden Biesen voor de grote jubileumeditie van Fleuramour. De volledige landscommanderij , het kasteel en de kerk worden omgetoverd tot een sprookjesachtige bloemenpracht waarin je kan wegdromen. Floristen uit binnen- en buitenland tonen er hun bloemensierkunst in deze historische omgeving.

Om deel te nemen aan deze uitstap op maandag 28 september moet je wel inschrijven voor 20 september en 25 euro betalen aan het bestuur of storten op het bekende rekeningnummer. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

 

 

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio