Interieur

Drie kleuren maken je huis knus in de herfst

Print
Drie kleuren maken je huis knus in de herfst
De herfst staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om het in huis extra knus te maken. Volgens Dot & Bo, een interieurbedrijf in San Francisco, spelen drie kleuren dit najaar de hoofdrol.

Kurkuma
Dit kruid brengt dit najaar het zonnetje in huis. Van oker- en mosterdgeel tot terracotta en zwoel oranje: de verschillende tinten scheppen een warme sfeer. Combineer met een neutraal kleurenpalet van wit, zwart en grijs. Houten meubelen met een natuurlijke glans laten de kleur optimaal uitkomen.


Beeld: Colora en Ferm Living 

Cognac
Terug van nooit echt helemaal weggeweest zijn cognackleurige meubelen en accessoires. Ook hier kan je verschillende kanten mee uit. De likeur verandert met de jaren van kleur. Zo zal een jonge cognac geler zijn dan een oude, bijna kastajebruine variant.De kleur geeft je interieur een behoorlijk zware uitstraling mee, maar is perfect om een statement te maken. Te intens? Introduceer dan kleine accessoires in huis en houd je muren licht en effen. 


Beeld: Studio Woot Woot en Woontheater

Indigo

Hoezo, blauw creëert een koude sfeer in huis? Indigo - een combinatie van diepblauw en paars - maakt je interieur net dat tikkeltje luxueuzer en mysterieuzer. Het diepe, verzadigde karakter van de tint vraagt om een minimalistische inrichting. Dat betekent echter niet dat je patronen moet schuwen: denk aan kussens die verschillende tinten blauw naadloos in elkaar laten overvloeien. 
 

Beeld: Ikea en Levis

Niet te missen