Het Vlaamse Kruis houdt geheim agentenweekend

Print
Het Vlaamse Kruis houdt geheim agentenweekend

Foto: Gaby Lemmens

Hasselt - Na de drukke zomermaanden waarin we o.a. op verschillende festivals de hulpposten bemand hebben was het nu tijd voor wat ontspanning.

Op het programma stond een teambuildingsweekend met alle leden (en hun gezinnen) van Het Vlaamse Kruis Hasselt. Dit jaar werd er gekozen voor een tweedaagse aan zee met als thema ‘geheim agent’. Reeds in het voorjaar kregen we van de organisatoren, Els en Sarah, de opdracht om ons te verdiepen in de leefwereld van James Bond. Hoe werkt een geheim agent? Hoe gedraagt hij zich? Hoe pakt hij een zaak aan? … Het weekend zelf zou dan de ultieme test worden. Een ingewikkelde moordzaak moest opgelost raken. We kregen verschillende opdrachten en daar aan verbonden tips zodat we tegen zondagavond een dader konden aanduiden met het motief. Het was niet eenvoudig maar we zijn er wel in geslaagd om het complot te ontrafelen.
Het was een inspannend - ontspannend weekend. Onze batterijen zijn terug opgeladen om er vanaf vrijdag, 18 september terug in te vliegen met onze EHBO-cursus. Als jij ook interesse hebt om deze cursus te volgen kan je nog instappen. Je moet wel snel zijn. Graag een mailtje naar cursus.hasselt@hvk.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio